Snježni razgovor sa Zvonkom Bagarićem, direktorom SRC Adria-Ski na Čajuši: "Sve je spremno za zimsku

Snježni razgovor sa Zvonkom Bagarićem, direktorom SRC Adria-Ski na Čajuši: "Sve je spremno za zimsku turističku sezonu".

Danas (22.studenog, 2015.) je pao prvi ovosezonski snijeg na Kupreškoj visoravni. Na Čajuši gdje je SRC „Adria-ski“ ima petnaestak centimetara snijega…Zvonko Bagaric

A u Hotelu „Adria-ski“ zatekli smo direktora i vlasnika „Adria-ski“ Zvonku Bagarića, kojega je ovaj snijeg razveselio, pa smo kratko razgovarali s njim o zimskoj turističkoj sezoni na Kupresu.

-Drago mi je, naravno, što je snijeg počeo padati, da je lijepo napadao, te da i dalje pada, ali još nisu stvoreni svi potrebni uvjeti da bismo startali sa skijaškom sezonom. Mi jesmo potpuno spremni, kada je riječ o uređenju staza, opremi, smještajnim kapacitetima…sve smo dobro pripremili, ali treba sačekati dobre vremenske uvjete. To znači da snijega bude dovoljno i da se ustabili, da temperature budu povoljne za skijališta, a vjerujem da će to biti uskoro“, kaže nam Zvonko Bagarić.

Na pitanje kako je s rezervacijama za zimsku turističku sezonu, posebno za doček Nove godine, Zvonko kaže da se kapaciteti dobro popunjavaju, posebice za doček Nove godine.

„Mi se uvijek dobro pripremimo za zimsku turističku sezonu, nikada nije do nas, najviše zavisi kakvo će vrijeme Bog dati, a mi se uzdamo da će nas pomilovati i ove zime vremenom pogodnim za skijanje i ostale zimske radosti na Kupreškoj visoravni, na Čajuši“, kaže nam veselo Zvonko, uz poziv svima koji vole snijeg, skijanje, klizanje…ili samo šetnju po snijegu, koji vole idilu kupreške zime, neka dođu i uživaju u bogatim i raznovrsnim sadržajima u objektima SRC na Čajuši!

Vijest preuzeta sa portala Tomislavnews.com