Oglašavanje za sezonu 2015/2016 na portalu Kupresonline.com

Poštovani i dragi nam korisnici usluga portala KupresOnLine.com

Bliži nam se otvaranje nove sezone zimskih radosti nadamo se, pune novih prilika, gostiju, uspjeha i zadovoljstva. Popularnost skijališta na Kupresu neprestano raste te se nadamo da će ove godine brojke prerasti brojke prošlih godina, za cijelo područje.

No sukladno tome, dužni smo i odgovorni obavijestiti Vas kako zaključno s 20.11.2015. godine ističe Vaš oglasni prostor kod nas. U želji unaprijeđenja turizma na Kupresu odlučili smo ove godine svima izaći susret te smanjiti najam oglasnog prostora na našim stranicama, ljubazno Vas molimo da putem ovih podataka podmirite iznos naveden na dnu maila na naš račun, u protivnom Vaši oglasi će biti maknuti sa naših web stranica.

U privitku vam šaljemo podatke za uplatu.

Trudimo se ostati vjerni našim korisnicima te imamo na umu Vašu želju da se ne nađete na početku sezone bez adekvatnog marketinga.

Prema tome, obvezani smo upozoriti Vas kako je vrijeme za razmišljanje o novom investiranju u marketinške usluge portala KupresOnLine.com, u pripremi za novu sezonu i ostatak godine.

U ostatku ove poruke prenosimo Vam već poznate, kao i najnovije pakete iz naše ponude. U iščekivanju nove sezone, radovanju novim i starim suradnjama, želimo Vam što više uspjeha,

uz srdačne pozdrave, Vaš KupresOnLine.comZa sve nove korisnike cijena za cijelu godinu iznosi 50km ili 200kn.

Za stare korisnike: Promjene cijena:

Prije 75km = Sada 50km

Prije 150km = Sada 120km

Prije 200km = Sada 150km